marți, 12 iulie 2011

Radu Tudor, violatorul de gaini...

marlania la romani... o ipoteza sau o concluzie?

Intr-un sistem lipsit de repere si valori, orice poate fi justificat, chiar pana la lacrimi.

Asta il ghideaza, mai mult sau mai putin voluntar, pe dnul Radu Tudor in demersurile sale, sa le spunem "jurnalistice".
Petru cei care nu stiu cine este dnul Radu Tudor, atasez mai jos o poza cu el, intr-o emisiune antena 3, emisiune in care a adus-o si pe prietena de nebunii a domniei sale, sa joace rolul elenei udrea.

sursa foto: Hotnews.ro
Chiar daca pare un colaj de 3 caricaturi, precizez ca, in poza de mai sus, dnul Radu Tudor (extrema stanga) este chiar el insusi.

Asadar, ce-a mai facut dnul Radu Tudor in ultimul timp?
De data mai recenta, dnul RT a adus-o in emisiunea unde face "jurnalism" tocmai pe iubita sa si-a obligat-o ca, in fata intregii natiunii, sa se deconspire cat e de-ascultatoare atunci cand iubitul i-o cere.
Se stie ca dnul Radu Tudor este un barbat puternic si cu aplecare spre militarie, asadar nu ne mira ca iubita sa este o faptura atat de supusa si de ascultatoare precum o femeie gonflabila.
Ca sa-i citez pe cei de la hotnews.ro, legat de isprava cu gonflabila, dnul Radu Tudor a mai "atins o noua culme a jurnalismului" (vezi aici)

Dar nu jocul lui RT cu papushile m-a convins sa-i dedic aceste randuri.
Ci alta isprava, consumata la acelasi post de televiziune (Latrina 3), in aceeasi emisiune a Danei Grecu (femeia-cu-nervii-puşi-pe-bigudiuri, cum spune Grigore Cartianu), cu putin timp in urma.

Ce-a facut dnul Radu Tudor?
A produs "dovada" ca ministrul Funeriu n-a luat BAC-ul in Franta.
"Dovada" lui RT era o poza cu lista absolventilor de anul asta ai unui liceu din Franta, lista in care, un "telespectator" a inlocuit numele unui anume Fuchs Valentin cu numele Funeriu Petru Daniel, iar in dreptului lui a scris "passe second groupe". Adica, ma-ntelegeti, "dovada" aia dovedea ca monstruosul Funeriu n-a prea luat din prima, nici macar BAC-ul ala amarat din Franta, care oricum nu e echivalat in Romania.

Eeee... Si, plecand de-aici, cu dovada-n dintzi, imaginatzi-va voi, cititorilor, ce emisiune a urmat mai bine de doo ore. Si da-i! Si da-i! Si mai da-i o data!

Trec peste pretentia de moralitate, deontologie, jurnalism sau orice Dumnezeu si-ar putea imagina cineva ca e firesc sa pretindem de la un "jurnalist, analist politic si militar" cum se recomanda RT.
Sursa: radu-tudor.ro
In sistemul de valori al dnului Radu Tudor, decentza este sublima, dar lipseste cu desavarshire.

"Jurnalismul" dnului RT, pe care io l-am numit generic "jurnalism de tip chireac / sorin roshca stanescu / gadea", m-a convins de mult ca e o utopie sa pretinzi decenta, profesionalism sau buna creshtere, atunci cand intereseul personal sau cel de trust dicteaza conduita, dincolo de constiinta proprie si dincolo de cei sapte ani de-acasa.

Asadar, n-ash spune ca am fost "surprins" de noile instrumente ale "jurnalismului de ancheta" cu care defileaza Antena 3. Ce e nou, pana la urma? Minciuni au fost si vor fi inca!

Dar, nu stiu cum, m-am surprins intrebandu-ma: "cum Dumnezeu se justifica Radu Tudor in fata mamei sale, pentru ceea ce face?". De ce mama sa? Pai, ma gandesc ca domnia sa trebuie sa fie, intr-o buna masura, responsabila pentru cei 7 ani de-acasa cu care a plecat in viata dnul Radu Tudor.
Si intrebandu-ma, imi veneau si raspunsurile dnului Radu Tudor:

"Mama draga, pe lumea asta nu exista bine sau rau! Exista, insa, Voiculescu si Basescu. Si, in lupta asta a lor, sclavii nu au nume si nici initiativa personala. Ce pot sa fac eu, daca Dumenezu a decis sa ma nasc sclav al stapanului Voiculescu? Este un dat al soartei!"


Post Scriptum: cu putin inainte de-a termina de scris randurile astea, mi-a ajuns la ureche o anume informatie, pe care sunt obligat s-o fac publica chiar inainte de a apuca s-o verific.
Gasiti mai jos informatiile pe care le detin. Precizez ca inainte de toate, am postat randurile de mai jos direct pe blog-ul dnului Radu Tudor. Ca asa e frumos: sa-i dau omului ocazia sa spulbere orice dubii jignitoare si sa lase adevarul sa triumfe!

Primul Comentariu:
Io am auzit despre dnul Radu Tudor ca-i place sa violeze gaini. Si, dupa ce le violeaza bine, le da drumu' prin curte, el se echipeaza cu cagula si incepe sa vaneze salbatic bietele galinacee.
Repet: nu io zic ca omul e violator de gaini, ci asa umbla vorba prin targ. Ori io, daca trebuie sa aleg intre tzatza beata si un "jurnalist" Latrina 3, n-am niciun dubiu sa aleg precupeatza informata.
Asadar, dnule RT, va conjur sa confirmati sau, dupa caz, sa infirmati informatzia mea.
Daca n-o veti face, concluzia va fi evidenta: chiar aveti "bucurii" la gaini.
N-am timp sa pandesc gainile din cartierul dvs, pentru ca aceasta stire este esentiala pentru tzara.
PS: chiar nu va e jena sa profitatzi marshav de bietele gaini lipsite de aparare?
Al 2lea Comentariu (precizari aduse Primului Comentariu):
Precizare in cazul "Radu Tudor, violatorul de gaini":
Precizez ca doar am deschis o tema de discutzie, nu am dat o sentintza.
Cei care au citit postul meu anterior (adica, doar "moderatorii" acestui blog) au remarcat ca afirmatziile mele erau cu semnul intrebarii, nu cu semnul exclamarii!
Astept, inca, o dovada clara din partea dnului RT cum ca niciodata, in trecut sau in viitor, n-a profitat si nici n-o sa profite de gaini, decat cu consimtzamantul acestora.
In incheiere, subliniez ca, avand in vedere trecutul si credibilitatea dnului RT, dovezile pe care TREBUIE sa le produca, TREBUIE sa fie dovezi indubitabile.

Post Post Scriptum: nu ma astept ca moderatorul blogului sa-mi accepte comentariile. caz in care, asupra dnului Radu Tudor va persista pentru eternitate banuiala ca gainile nu-i plac doar in ciorba.

Post Post Post Scriptum: telespectatorilor Latrinei 3, le urez insanatoshire grabnica!

12 comments:

last morning on earth spunea...

In sfarsit te-ai luat de domnul Radu Tudor, acest 008 al plaiurilor mioritice, acest shpion militar profesionist care stie tot felul de secrete.
Stie NATO, politica, Rusia, SUA, petrol, educatie, politica... Ma intreb cum de nu a fost recrutat pana acum de o superputere.
Ah, a fost recrutat, dar a ales sa ramana aici sa isi slujeasca patria. Deh, nu toti au patriotism si simt al datoriei ca domnul Radu Tudor. 008.
Cat despre Funeriu, poate ca multe i se pot reprosa, mai putin reusitele academice. Cred ca e de 10 ori mai destept decat 98% din romani. Bineinteles, 008 intra probabil in ceilalti 2%.

Anonim spunea...

analfabetilor pdl le mai trebuie 12 ani de scoala , cel putin, pentru a fi in stare sa poarte o discutie pertinenta sau sa lase un comment de doamne ajuta...

Gina Turcu spunea...

Felicitari pentru articol.

Dan Paraschiv spunea...

Ce-ai vrut sa demonstrezi, numai tu stii...! In afara ca esti portocaliu din crestet pana in talpi, ca nici tu nu ai 7 ani de acasa, si iti plac balacarelile - ca sa ma exprim elegant-nu inteleg ce speri din articole d-astea de 2 lei. Nu ai nici o dovada,nici un argument,numai arunci cu muci in toate partile! N-ai unde sa-ti versi frustrarile...?

IO spunea...

@Dan Paraschiv:
Domnule draga, incercand sa-mi insushesc din "intzelepciunea" comentariului dvs, recunosc ca nu mi-a iesit.
N-am inteles decat ca nu prea intelegeti mare lucru.
Acum, care e vina mea?

Am mai inteles ca io sunt "portocaliu din crestet pana in talpi". Ma rog... Nu simt nevoia unui argument din partea dvs. Dar, parca v-ash baga pe gat cuvintele "Nu ai nici o dovada,nici un argument...".

Recunosc in stilul dvs, absurdul de tip Crin Antonescu, cel care defileaza cu "dialoghez cu tine, doar daca iti dai demisia! daca nu iti dai demisia, o sa plang in poala la Voiculescu si la Dan Capatos, ca puterea nu vrea sa dialogheze cu mine".

Cum spuneam si in articolul de mai sus, dati-mi voie sa va urez, sincer, insanatosire grabnica!

Anonim spunea...

Problema pe care trebuie sa ne-o punem, in legatura cu RT este "ce nu stie RT ?" si vom observa, cu stupoare ca, TOT !!!

Anonim spunea...

D-nu Latrau,din cate stiu eu,Funeriu nici in ziua de azi nu a facut dovada bacului

IO spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
IO spunea...

@Anonim (-ului de mai sus): Sunteti cuceritor de inocent. Dar, si dizgratzios de prost informat (sau rau intentzionat?).

Pledoaria tampa, oricat ar fi de duioasa, tot tampa ramane.

Poate ar fi bine ca, inainte de a pretinde prostii celor din jur, sa incercati sa va educatzi si singur.

Anonim spunea...

Ba nepoate, trebuia sa spui si tu ceva mult mai simplu, nu baliverne d-astea de dugheana! Trebuia sa spui spre exemplu ca el e un inginer oparit de la Constanta, care a spart capitala cu tupeu, a venit la Bucuresti ca sa manance, asa cum banuiesc ca faceti foarte multi! Nu?!

Anonim spunea...

Dupa privirea lui RT de tinta cu un ochi la slanina si unul la faina cred ca acest psihopat politic ce se crede agentul 008 nu este decat un gainar de 2 bani

Anonim spunea...

Domnule, încercați să vă apucați de altceva. deși n-am nicio simpatie pt RT, asta nu v-a ieșit!