joi, 5 septembrie 2013

Statistic, e bine

"Ne asumăm faptul că pe primul loc nu va fi interesul politic, ci ceea ce ne dorim noi pentru țară și pentru copiii nostri" sunt frumoasele cuvinte rostite, in 2011, de către leader-ul unei puternice alianțe politice, care a pus umărul la interzicerea, prin lege, a eutanasierii câinilor comunitari. (sursa aici)

Încă "o victorie a civilizației", in variantă românească, încununată cu moartea unui copil de 4 ani.
"100 de mușcături pe corp. Doar tălpile nu i-au fost mușcate" sunt cuvintele celui care a făcut autopsia acestui copil.

"Mă bucur că unul dintre copii a scăpat. Puteau muri amândoi." sunt cuvintele unui tată care, zilele astea, își îngroapă copilul ucis de câini, in București, România. Țara unde apelul la "civilizatie" a fost ascultat!
Acești câini au fost castrați, conform legii, marcați, conform legii, dați spre adopție, conform legii, și eliberați în comunitate, conform crezului personal al unui "iubitor al vieții" (ăsta e numele unui celebru ONG: "Iubitorii vieții").

"Dacă mă întorceam, mă omorau și pe mine." sunt cuvintele fratelui de 6 ani. Care va trebui să trăiască de-acum "o viaţă normală"!?

Pentru că, nu-i așa, asta "ne dorim noi pentru țară și pentru copiii noștri".
Pana la urmă, ce s-a întâmplat!? A murit un copil, si-atât! Se mai întâmplă.

Nu putem fi "barbari" și să omorâm câini. Putem să ucidem doar pentru hrana câinilor: o vacă, un porc, o oaie și alte suflete "neiubitoare". Sursă de cotlete și ciolane suculente pentru noi, oamenii, și sursă de resturi hrănitoare pentru ei, prietenii noștri, câinii. Vorbesc doar despre câinii carnivori, nu și despre câinii care au înțeles trendul și-au adoptat un stil de viață vegetarian.

Să fim ipocriți și cinici până la capăt! Dar, "civilizați, nu barbari"!

Copii s-or mai găsi, să-i ia locul lui Ionuț prin parcuri, grădinițe, școli și, mai târziu, în societate. Vor scăpa destui, să ducă mai departe "modelul românesc".
Până la urmă, uite că frate-su a scăpat!
Statistic, e bine, Ionuț! Doar că tu ai avut ghinion! Poate că, dacă știai să le vorbești frumos câinilor... sau dacă veneai in parc pregătit, cu o bucată de pâine in buzunar, ai fi scăpat și tu.
Acum, lasă! Zi "merci" c-ai murit repede. Cică, n-a durat mai mult de 5 minute.

Dar, ajunge cu atâta lamentare, nu?! E timpul să ne-toarcem la ale noastre, Românie! Ce se mai aude cu Rosia Montană?
Mutu mai vine la Națională?
Era sa uit de Elodia!
Dar, Gigi... Gigi ce mai face?