luni, 10 noiembrie 2014

2 x USL

Aud că schizofrenii (sau dobitocii?) care-l susțineau pe Ponta în 2012 și își spuneau "liberali", s-au răzgândit acum și au un candidat propriu: uselistul Iohannis. Ba mai pretind că nici gura nu le miroase și că, dacă tot s-au răsucit, așteaptă voturi de la "toți cei care cred în democrație și luptă împotriva ciumei rosii". Păi, bă, uselistilor, ce facem cu gogoșile pesediste pe care le-ați mâncat /servit/aservit atâta vreme? Nu-s nici 10 luni de când aveați "candidat unic la președinție".
Tot împreună, până acum nici 10 luni, rescriați Constituția, regionalizați România și-l suspendați pe "dictator". Luați acum un "dictator mai bun", să vă iasă pe nas.
Bucurați-vă de ce-ați creat, în cârdășie pesedistă, vreme de vreo 7 ani din ultimii 10.


Nu vă plăcea DNA-ul, acum vă place!
Nu vă plăcea Merkel, acum vă place!
Nu vă plăcea UE, acum vă place!
Voiați "pritenie mai strânsă" cu Putin, acum nu mai vreți.
Erați cu Voiculescu, acum nu mai sunteți!
Era bună amnistia, acum nu mai e.
Erau buni Gâdea și Badea, acum nu mai sunt!
Până când? Până peste 10 luni?


Ca să-l parafrazez pe "dictator": Ce ghinion pe poporul ăsta ca, la 25 de ani de la revoluție, să aibă de ales între doi useliști!
Amândoi, prieteni ai voiculescului. Între un anti-occidental fățiș si-un schizofren cu nume de neamț. Între un etern pesedist și-un pesedist "de sezon" (sezoanele 2007, 2009, 2012...).
Intre un hoț cu meserie de "prinzator de hoți" și un "luptător pentru democrație" cu background de "răsturnător de instituții de democratice".


Candidații de-acum îmi amintesc de cei din 2000, când, în turul II, România i-a dat pe Iliescu și Vadim.
Regret, acum, că-n 2000 l-am votat pe Iliescu, nu pe Vadim. Am înțeles, între timp, că românul nu pricepe decât atunci când "îi iese pe nas".

1 comments:

Unknown spunea...


It's amazing to visit this web site and reading the views of all mates on the topic of this post, while I am also keen of getting knowledge. gmail log in